Ето кой е най-въздействащият афродизиак за всяка зодия

Вижте пълния списък със зодии и какво ги възбужда най-много

Искате да го подлудите? Ето кой е най-въздействащият афродизиак за всяка зодия:

Какво възбужда Овните
Овните обичат да са в центъра на вниманието, а червеният цвят като отличаващ ги от другите, им харесва и ги възбужда. Атлетичните представители на зодията обичат да гледат кожа. Ако се срещате с Овен, който е спортна натура, не се колебайте да си вземете душ с него след фитнеса – мирисът на пот също ще ги възбуди до краен предел. Ако искате да направите нещо по-изтънчено и простичко, но същевременно и нещо, което да ги подлуди – прокарайте пръсти през косата им.

Какво възбужда Телците
Телците харесват мириса на кожа във всичките й форми, а също и вида й – кожен панталон, яке или аксесоар ще ги влуди. Освен това имат изключително добре развит слух и са сензитивни към музиката – затова бъдете винаги подготвени с добър музикален фон.

Какво възбужда Близнаците
Близнаците изглеждат сложни личности, но когато стане дума за афродизиаци, при тях важи правилото – колкото по-просто, толкова по-добре. Миризмата на ванилия ги подлудява, както и всяка изчистена миризма. Също обичат едновременното стимулиране на тялото и ума, като например да им галят коленете, докато гледате филм, масаж на ръката, докато се разхождате или говорите, или погалване с крак под масата по време на вечеря.

Какво възбужда Раците
Любимият сезон на Рака е лятото, ето защо те харесват всичко, което им ухае на лято, като цветя, пъпеш, краставица, диня… Също се впечатляват от простите и изчистени неща, които се постигат с малко усилия – като например мократа ви, солена и полепнала с пясък коса на плажа, оформена на кок или сресана небрежно. Техният цвят е лилав, така че може да им спретнете ревю по бельо в този цвят.  Леко галене по деколтето ще ги възбуди до краен предел.

1 2 3

Подобни статии

Top