Ето кои са най-грозните миски у нас (СНИМКИ)

Изборът на новата Мис Българи Тамара Георгиева потресе страната. За броени часове миската бе определена като „Баба Яга“ и десетки поискаха нов избор.

Ще ви върнем малко назад във времето, за да ви представим седем от най-скандални и хулени миски, не само то „Мис България“, но и от всякакви „Мис“ конкурси.

Габриела Радославова

… или просто Мис Джуки. Несъразмерните устни са първото нещо, което се забелязва в нея. Тя сам признава,ч е е увеличавала два пъти устата си, като е доволна от начина, по който изглежда.

Гентиана Халити

Мис еротичен модел 2012, не крие интервенциите в устните и гърдите си. За тях тя е броила близо 15 бона. Не можем да твърдим колко успешно се е превърнала в красавица.

Катрин Вачева

Въпреки че не може да се похвали с най-нежните чери, победителката от „Мис Силикон“ 2009г., Катрин Вачева е една от най-търсените моделки. Тя е споделяла, че би спечелила „Мис  България“, стига да си е вдигала краката по-често.

Антония Петрова

Мис България 2009 Антония Петрова си спечели освен титлата и прякора Мис Крокодил. Именноперничанката даде повод за размисъл дали у нас конкурсите за красота не са платени и нагласени.

Теди Велинова

1 2

Подобни статии

Top