Ето на кой празник жените изневеряват

Мъже,

дръжте под око нежните си половинки на Хелоуин – резултатите от ново проучване показват, че празникът ги настройва за изневери, пише в. „Дейли стар“, цитиран от „Дарик“.

Допитването, осъществено от сайта за извънбрачни връзки Виктория Милан сред над 9000 потребителки, е направено с цел да установи как „страховитият“ празник действа на жените.

Оказва се,

че две трети от представителките на нежния пол (66 процента) го намират за секси и не крият, че събужда плътските им мераци.

Около една трета от участничките в анкетата признават, че използват Хелоуин като извинение за една „свободна вечер“, по време на която „може да се случи всичко“.

„Този празник дава възможност на жените да осъществят най-дивите си фантазии. Възможността да се издокарат в предизвикателни костюми също им действа възбуждащо“, казва основателят на сайта Сигурд Ведал.

Анкетата показва още,

че най-популярните костюми за Хелоуин сред дамите са на секси медицинска сестра, сладострастна вампирка, предизвикателна полицайка, зайче на Playboy, стюардеса, Жената котка, зомби, мумия, чудовище.

 

Подобни статии

Top