Ето от колко сън имате нужда според зодията си

Вижте от колко часа сън имате нужда всяка нощ, за да се събуждате свежи и отпочинали, а не сърдити и кисели. Ето какво казват звездите по този въпрос.

ОВЕН

Един Овен не се нуждае от много сън, но те се нуждаят от вдъхновение, за да се чувстват фокусирани, енергични и бдителни за предстоящия ден.

Часове сън: 6,5 часа

ТЕЛЕЦ

Като знак на Земята, Телецът може лесно да събере енергията, необходима за мозъка и тялото му чрез хранене, упражнения и чиста решителност. Прекалено много сън ще му се отрази зле.

Часове сън: 7 часа

БЛИЗНАЦИ

Като въздушен знак, Близнаците се нуждаят от повече сън, отколкото от други зодиакални знаци, затова бъдете сигурни, че ще легнете рано, особено по време на работната седмица. Близнаците изразходват толкова енергия през целия ден, че наистина трябва да си почиват добре.

Часове сън: 8 часа

РАК

Управляван от луната и силно чувствителен знак, Ракът трябва да преосмисли емоциите си и емоциите на другите хора по време на сън. Хората с този зодиакален знак също трябва да се справят с приливите на океана и фазите на луната, което може да наруши техния сън, така че най-добре е да спят, когато имат възможност.

Часове сън: 9 часа

ЛЪВ

Котката на зодиака, в идеалния случай, ще иска да си подремне през деня, а ако това е възможно, шест часа и половина ще са достатъчни за лъва. Това е всичко, което трябва да направят, за да останат будни и да функционират добре.

Часове сън: 6,5 часа

ДЕВА

Девицата на зодиака може да работи повече от всички и тъй като те ценят толкова много времето, те не обичат да губят прекалено много минути, заспали. Макар да не искат да губят времето си с прекалено много сън, те ще се нуждаят от поне седем часа, за да запазят енергичността и работния си дух. Ако спят прекалено малко, те просто ще бъдат непродуктивни.

Часове сън: 7 часа

1 2

Подобни статии

Top