Ето петте възможни съперника на Ботев в Европа - DC news

Ето петте възможни съперника на Ботев в Европа

Жребият за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите е от 15:00 часа днес, преди това от 11:00 е жребият за Първа лига

Ботев (Пловдив) научи петте си потенциални противника на старта на евроучастието си, след като УЕФА пусна разбивките за жребия за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

„Жълто-черните“ са непоставени в жребия, както и Левски, докато ЦСКА е сред поставените.

Възможните съперници на Ботев (Пловдив): АПОЕЛ Никозия (Кипър), Истанбул Башакшехир (Турция), Фехервар (Унгария), Арис Солун (Гърия), Раднички (Сърбия).

Жребият за втория квалификационен кръг на Лигата на Конференциите ще се проведе в Дома на европейския футбол в Нион. Церемонията ще стартира в 15:00 часа българско време днес.

Клубовете във всяко теглене ще бъдат разделени на два потока, поставени и непоставени, в съответствие с класирането на клубните коефициенти, установено в началото на сезона.

Мачовете ще се проведат на 21 и 28 юли, при разменено гостуване. Ботев ще бъде представен на жребия от изпълнителния директор Герман Чистяков и прокуриста Асен Караславов.

Днес в 11:00 часа пък ще бъде изтеглен жребия за новия сезон в Първа лига и бронзовите ведалисти ще разберат срещу кой съперник ще стартират новата си кампания.

Подобни статии

Top