Ето с каква диета се топят Емилия и Краси Радков

Емилия отслабва ударно с диетата на Краси Радков, пише HotArena.

Комикът спазва чудодейна диета, резултатите от която са видими за всички зрители на „Шоуто на Слави“. Краси, който бе тръгнал по пътя на Любо Нейков, е стопил гушата си, шкембето му е изчезнало и като цяло изглежда в невероятно добра форма.

Впечатлена от вталяването му,

Емилия му е поискала съвет как да се справи с килограмите след раждането си. По време на втората бременност тя качи не малко килца и мечтае да се отърве от тях. Двамата скоро се засекли на участие и Радков я поздравил за бързите резултати. Тя е още в началото на диетата, но промяната вече е видима.

И на това си участие Радков не се раздели с жена си Стаси, която го подкрепяше на сцената с каламбури и закачки. Всъщност именно тя стои в основата на промяната му. Стаси дълги години го молила да промени режима си на хранене и да се погрижи за здравето си.

Покрай стреса и екранните си изяви

Радков все предпочитал нещо мазно и пържено. „Без глад, с няколко хранения на ден, но по определена схема се отървах от високото кръвно и проблемите си“, признава комикът.

След поредното му преяждане жена му го хванала за ръката и го завела на доктор. Който му обяснил, че ако прдължава в същия дух ще се разболее. Направил му схема за хранене, без глад, от която изключил газираното, бирата и алкохола.

Важно е да се знае, че схемата не е по разделното хранене, а по последователното. Сладкишите и въглехидратите трябва да се приемат преди всички останали храни, тъй като ферментират. Месото пък не бива да се комбинира със салата, предават от България днес.

Top