EVN отваря 10 нови каси в Пловдивско

EVN България информира, че от юли 2014 г. се откриват общо 10 нови каси за заплащане на консумирана електроенергия в област Пловдив. Новите каси са разположени в пощенски станции в следните селища: с. Бачково, с. Розино, с. Строево, с. Храбрино, с. Ново село, с. Болярци, с. Градина, с. Дълбок Извор, с. Искра, с. Стрелци

Освен плащане на каса, клиентите на дружеството могат да използват обновената система за онлайн проверка и плащане на консумирана енергия „EVN Онлайн плюс” на https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx

От декември 2013 г. системата на EVN Онлайн плюс е обогатена с допълнителни функционалности в полза на клиента:

• История на фактурите от последните 13 месеца. В новото меню История в профила потребителите могат да видят информация за фактурите, представена по ИТН за регистрираните от тях клиентски номера.

• Заплащането на цена за възстановяване на електрозахранването, прекъснато поради неплащане, вече също може да стане през „EVN Онлайн плюс“. Досега това беше възможно само на каса в „Български пощи“ ЕАД.

• Добавка за експресно възстановяване на електрозахранването, прекъснато поради неплащане, също може да се плати през „EVN Онлайн плюс“.

• Ново меню Помощ в профила: указание с примери как се плаща през „EVN Онлайн плюс“ в три кратки стъпки, както и отговори на често задавани въпроси във връзка с ползването на онлайн платформата.

EVN България предлага и безплатни услуги за SMS или имейл известяване::

• Информация за стойността на месечната фактура – по SMS или имейл

• Известяване преди прекъсване за неплатени задължения – по SMS или имейл:

http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Uslugi/PotreblenieEl/Prekasvane-vazstanoviavaneEl.aspx.

 

ЕVN България

Телефонен център 24 часа в денонощието

0700 1 0007 – телефон при липса на захранване

0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки

0700 1 0207 – телефон за автоматична проверка на сметка

еmail: info@evn.bg

 

 

 

 

 

Подобни статии

Top