EVN България откри обновен клиентски офис в Пазарджик - DC news

EVN България откри обновен клиентски офис в Пазарджик

Новият офис е с повече места за обслужване и с удължено работно време

EVN България откри изцяло обновен офис за клиентско обслужване в гр. Пазарджик. Той се намира на същия адрес, както и досега – бул. „Гурко“ 4. Офисът беше открит от Александър Сипек, регионален мениджър на EVN България, и Стефка Алексиева, ръководител отдел „Връзка с клиенти“.

Цялостната реконструкция беше извършена за 6 месеца и има за цел предоставяне на по-добро обслужване на клиенти.

Модерният EVN офис предлага пълния набор от услуги и консултации, свързани с поддръжка на мрежата и доставка на електрoенергия. Той е разположен в ново, голямо и просторно помещение с площ от 164 кв. м., което е два пъти повече спрямо площта на досегашното помещение. По-голям е и броят на обслужващите места – те вече са осем, спрямо шест досега.

Новият офис предлага достъпна локация в центъра на града и приветлива среда. За по-голямо удобство той ще е с удължено работно време за клиенти: понеделник – петък: 9:00 – 18:30 часа (събота и неделя: почивни дни).

Това е поредният изцяло реконструиран клиентски офис на компанията в Югоизточна България, след отворени два такива в Пловдив и по един в Стара Загора и Бургас.

Откриването на поредния нов EVN офис продължава политиката на компанията за развитие и подобряване на клиентското обслужване.

 

Подобни статии

Top