EVN Бизнес център“ отваря врати за бизнес клиенти на компанията в Пловдив

Бизнес центърът ще бъде до Топлофикация

От 1 ноември 2021 г. в Пловдив EVN разкрива специален център за обслужване на бизнес клиенти „EVN Бизнес център“. Обслужването в „EVN Бизнес център“ ще се извършва само след предварителнo онлайн заявяване от страна на клиентите на дата и час за среща. Заявяването се извършва онлайн на:

  • evn.bg (в секция “Бизнес”, меню „Какво ново“)
  • elyug.bg (в секция „Свържете се с нас!“)

Клиентът следва да попълни в съответната форма:

  • желан ден и час за среща с консултант на компанията
  • ЕИК
  • клиентски номер
  • телефон и имейл за връзка

Aдресът на „EVN Бизнес център“ е в нова и модерна сграда на ул. „Васил Левски“ 216 (район Северен, в близост до EVN Топлофикация), а работното време е понеделник – петък: 08:00 – 17:00 ч. Осигурени са и места за паркиране.

С цел по-лесното преминаване към новия начин на обслужване на бизнес клиентите в Пловдив, останалите офиси на компанията в града, ще продължат да обслужват бизнес клиенти до края на годината.

От януари 2022 г. бизнес клиентите в Пловдив ще бъдат обслужвани вече само в „EVN Бизнес център“ след предварителна онлайн заявка на www.evn.bg и www.elyug.bg.

Целта на промяната е бизнес клиентите да могат да планират своето време ефективно, предвид че до момента офисите на компанията обслужват едновременно битови и бизнес клиенти.

В този смисъл промяната цели да облекчи и обслужването на битовите клиенти в останалите два EVN Oфиса в Пловдив: в Мол Пловдив (ул. „Перущица“ 8) и ЖР „Тракия“ (бул. „Освобождение“ 59А) като освободи ресурс за тяхното обслужване.

В същата посока компанията информира, че офисът в сградата на ул. „Кичево“ 56Б преустановява своята дейност, тъй като е с изчерпан ресурс за разширение и за предоставяне на модерна среда на обслужване.

Подобни статии

Top