ЕVN предупреди за фалшиви имейли от името на компанията

EVN

Съветваме клиентите си да не отварят линка, както и да изтрият съобщението, казват от компанията

В ЕVN са постъпили сигнали от клиенти за получени фалшиви имейли от името на компанията. В тях се споменава името на EVN България, като е посочен и линк за превод на сума.

В тази връзка компанията информира, че от нейно име не са изпращани подобни имейли. Съветваме клиентите си да не отварят линка, както и да изтрият съобщението.

EVN България информира, че изпраща до своите клиенти, които са заявили в компанията безплатната услуга за известяване по електронна поща, следните имейли – информация за фактура, както и информация при просрочен срок за плащане. Във всеки от тях е посочен и контакт с дружеството: телефон 0700 1 7777 и интернет страницата www.evn.bg. Клиентите, използващи услугата за електронна фактура получават директна информация oт системата www.efaktura.bg на „Борика – Банксервиз“ АД.

EVN България напомня също, че всеки клиент може да използва интернет платформата за плащане „EVN Онлайн плюс“ на www.evn.bg, която дава безплатен достъп до месечното потребление от фактури на всеки клиент за 12 месеца назад. Достъпът до информацията е напълно защитен и функционира безопасно.

Подобни статии

Top