Еврокомисар Мария Габриел ще открие Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019

Множество изненади за посетителите на Bulgarian Digital Week 2019

Българският еврокомисар Мария Габриел ще открие седмицата на дигиталните технологии – Bulgarian Digital Week. BDW ще проведе по време на 75-тото издание на Международния технически панаир в Пловдив от 23-ти до 28-ми септември.

По време на седмицата ще бъдат представени последните иновации в областта на информационните технологии и телекомуникациите. Дигиталната седмица ще предостави на всички интересуващи се от технологии, богата програма и вълнуващо изживяване.

Програмата на това мащабно събитие е наситена с атрактивни прояви, които се окачва да привлекат интереса на над 30 000 посетители тази есен.

Типично в духа на Пловдивския панаир ще се проведе изложение на фирми.

Този път обаче Digital Expo обещава да бъде много по-интересно, иновативно и различно от всичко до сега. Очаква се да  вземат участие над 600 водещи компании от страната и чужбина. Всяка от тях ще има специално изграден модерен щанд, където ще представи на присъстващите своите продукти. Представителите на фирмите ще разкажат повече за вълнуващия път на дигиталната трансформация, по който са поели и за ползите от прилагането на дигитални решения за бизнеса.

Digital Expo ще даде възможност на изложителите да разширят разпознаваемостта на своя бранд, да срещнат потенциални партньори, клиенти и дори инвеститори. Ако и вие искате да станете част от изложението, все още имате шанс да го направите, но побързайте, защото местата са ограничени.

Интересните събития не спират до тук. По време на дигиталната седмица ще се проведат 13 конференции, които ще засегнат проблемите и дигиталните решения в сферата на дигиталните технологии, интернет маркетинг, умните градове, стартъпите, логистиката и т.н. В тях участие ще вземат едни от най-извените специалисти с дългогодишен опит. Очакват се над 250 лектори.

Организаторите са подготвили и специално дигитално шоу,

на което ще бъдат представени някои от най-интересните изобретения в областта на роботиката, нанотехнологиите, VR и др. Ако посетите събитието, непременно вземете с вас и децата си, защото за тях също ще има изненада -специални работилници, в които малчуганите ще могат да вземат участие и да се докоснат до вълнуващия свят на технологиите.

Водещи компании представят дигитални решения за бизнеса. Организатор на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 е съвместното партньорство между Интернет Медиа Груп ООД (организатор на емблематичните събития от сферата на дигиталните технологии – Digital4Plovdiv, Digital4Varna) и Международен Панаир Пловдив.

Подобни статии

Top