F.O. & PEEVA с концерт в Пловдив - DC news

F.O. & PEEVA с концерт в Пловдив

Рапърът Михаил Митев и съпругата му Преслава Пеева Митева ще забият в града под тепетата на 3 март

Рапърът F.O. и съпругата му Преслава Пеева идват в Пловдив на националния празник на страната 3 март и ще изнесат концерт в Пловдив EVENT CENTER. Това съобщиха от музикалната и продуцентска компания „Занимейшън“ – Бургас, която продуцира изявите на дуото.

Миналата 2022 година рапърът Михаил Митев – F.O. направи 10 години на сцена и годишнината бе отбелязана с турне в България, като закриването беше в София сконцерт в зала Христо Ботев. Тогава той и Пеева празнуваха и рожденните си дни. Това беше грандиозният финал на турнето, за който всички присъстващи и взели участие се постараха да го запомнят до живот.

На концерта F.O. засне новогодишната си песен – „Незабравки“.

На сцената се качиха повече от 20 изпълнители, брейк формацията на „Занимейшън“ – Zanimation Breaking Squad, Junior Band,VS DANCE STUDIOS.

„Отебелязахме 10-годишнината си подобаващо, искаме да изненадаме феновете си. Бяхме обещали концерт и в Пловдив и на 03.03.2023 г. ще изпълним това обещание в Пловдив EVENT CENTER. Ще си припомним какво се случи на концерта в София, „нещо като афтърпарти“. Символично е,защото подготовката за „10 години на сцена“, я започнахме  миналата година около тази дата“, разказват организаторите на събитието.

Този път съставът от участници ще е по-обран: DJAANY, SECTA ,IMERA I BUNTA. Зад пулта е Dj Alp и разбира се – F.O. & PEEVA !

Билети може да закупите от BILET.BG.

На концерта ще има обособена мърч зона за официалните артикули на Занимейшън и приятели.

Подобни статии

Top