Фън шуй за разтърсващ секс

Фън шуй е древна китайска философия, която ни дава безценни насоки и напътствия за постигането на щастие и вътрешна хармония посредством създаването на положителен енергиен поток в определено пространство.

* На първо място, ако спалнята ви е разхвърляна, въведете ред в нея. За целта изхвърлете от стаята всички стари и ненужни вещи, които ви напомнят за предишни любовници – писма, снимки, подаръци. Бършете редовно праха.

* Спалнята трябва да бъде разположена възможно най-далеч от входната врата с възможност за добра видимост към вратата.

* В спалнята не трябва да има предмети, които се асоциират със самотата. Така например никога не поставяйте една единствена фигурка, картина или снимка на стената. Както възглавниците в леглото са две, така трябва да се постараете и всички други малки детайли също да са по двойки – нощни шкафчета, лампи, свещи. Всичко трябва да бъде по двойки, за да символизира единението с вашия избраник, да създава уют, страст и романтична обстановка.

* Изхвърлете всички предмети с остри върхове. Според фън шуй те позволяват нахлуването в помещението на твърде много отрицателна енергия. Вместо това избирайте аксесоари и украса в приятни извити форми и омекотени ъгли.

* Не внасяйте в спалнята предмети, свързани с елемента вода – фонтанче, аквариум или дори ваза с цветя. Водата отмива и потушава огъня на страстта, така че забравете за нея под каквато и да е форма.

* Заложете на червения, лилавия и розовия цвят. Това са цветовете на любовта и страстта, които разпалват огъня на чувствата и правят секса още по-чувствен и бурен. Фокусирайте се върху нюанси от пастелната гама.

* Не забравяйте ароматните свещи – пламъкът им ще добави огромна доза сексуална енергия на влюбената двойка и ще допринесе още повече за засилване на чувствата между двамата партньори.

* Леглото трябва да е от един голям матрак, а не от два единични, свързани помежду си. Едната му страна не трябва да бъде долепено до стена. Трябва да има достъп до него и от двете му страни. Покрийте го с чаршафи от естествени материи – коприна или памук. Не поставяйте леглото до прозорец. Това лесно ще угаси всякаква страст между партньорите.

* В близост до леглото, например върху нощното шкафче, поставете един от двата скъпоценни камъка – рубин или гранат. Те засилват сексуалните изживявания и страстта по време на интимната игра.

* Не поставяйте нищо над леглото – лавици, било то предмети или книги и т.н. Над главата не трябва да има нищо, което да застрашава вашето здраве и безопасност. Включете тиха релаксираща и нежна мелодия, която да влее повече чувственост и страст по време на секса.

* Ароматите са мощен афродизиак, стимулиращ чувствеността. За целта заложете на жасмин или роза. Те засилват любовните чувства и сексуалното желание. Иланг-иланг под формата на свещ или масло пък ще ви накара да забравите на кой свят се намирате.

Източник: woman.bg

Подобни статии

Top