Фенклубът на Локо с остра реакция за седалките на „Колежа“

Кмет или фен? – отново попитаха привържениците на „черно-белите“

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) отново излезе с остра реакция срещу действията на кмета Здравко Димитров, който обяви, че общината ще закупи нови седалки за стадион „Христо Ботев“, ако подарените преди няколко години не вършат работа в момента.

Ето цялото обръщение на „черно-белите“ фенове:

Кмет или фен – част 2

На фона на положителните събития около развитието на спортната инфраструктура в Пловдив, ние от Фенклуб Локомотив Пловдив, наблюдаваме с изострено внимание случващото се през последните седмици.
Не може да не направи впечатление неравнопоставеността, за която неведнъж сме повдигали въпрос. Дори и за непредубеден човек е стряскащ различният аршин, който местните представители на властта прилагат.

Не сме очаквали обаче, че клубните пристрастия ще вземат така очевадно връх в работата на управляващите по двата стадиона, чието изграждане предстои.

Ежедневно четем как общината, и по-конкретно кметът, всячески се опитва да облагодетелства само единия отбор. Най-пресният пример за това са непрестанните опити да се закупят седалки за единия клуб с общински пари, при положение че общината вече веднъж отпусна сума в размер на 1 милион лв. за същите седалки и за същия клуб!

Следим с повишено внимание всякакви изказвания и информация по въпроса и очакваме равно финансиране и активност – нещо, за което кметът нееднократно е поемал ангажимент, включително и в лични разговори!

Ако прилагането на различен критерий се запази, ще прибегнем до мерки за защита на нашите интереси, в чиято ефективност вече всички се убедиха!

Снимка: tribunaplovdiv.bg

Подобни статии

Top