Фелацио за съвършени любовници – ето как се прави

Доброто фелацио изисква само и единствено желание

Когато не можете да се отпуснете, изгасете лампата или затворете очи и си представете, че трябва да изпишете във въздуха осмица с език. Ако има правило то е да е влажно, но колкото по-влажно е, толкова по-далечен е краят. След това леко засмучете. Отново осмица, оближете по цялата дължина. Осмица. Засмучете. Потъркайте го с устни и след това осмица и засмучете. Някои половинки предпочитат дълбокото френско проникване, което обаче, ако не контролирате, води да леко задушаване и кашлица. Въпрос на вкус. Но, за да ви е приятно на вас, помнете, че вие определяте дълбочината на „бонбона”.

Когато усетите, че той е на ръба, забавете, след това продължете.

Освен члена, много важни са и двата допълнителни бонуса, не ги забравяйте. Те също имат нужда от внимание. Галете ги, докато го засмуквате, после сменете действията. След като ги повторите, ще знаете точно какво да правите.

Фелациото е един от най-интимните и прекрасни моменти между двама души.

Важно: Когато пристъпвате към орален секс, трябва имате предвид, че има опасност от заразяване с болести като орален херпес, хепатит В, гонорея, сифилис, генитални брадавици и дори HIV.

Венерическите болести се разпространяват чрез телесните течности, така че при наличие на раничка в устата, колкото и малка и незабележима да изглежда, съществува риск от заразяване с венерическа болест, дори да не е осъществен генитален полов контакт. Най-безопасният начин за пристъпване към фелацио е употребата на презерватив.

Ако пък сте отдавна заедно и сте си направили изследвания, то в такъв случай няма нищо, което да навреди на здравето ви.

Остава само да се забавлявате!

p.s. Внимавайте със зъбите.

Източник: novini.bg

Подобни статии

Top