Фен на филма „Американски психар“ намушка жена си 123 пъти! (СНИМКИ)

Убиецът твърдял, че е изпил много лекарства срещу настинка

Пастор от Северна Каролина, САЩ, намушкал жена си нож 123 пъти, под влиянието на филма „Американски психар“. Първоначално той твърдял, че е заклал жена си под въздействието на лекарства за простуда. Впоследствие се разбрало, че е фен на филма „Американски психар“. Матю Фелпс дори се е снимал, дегизиран като серийния убиец и обсъждал с приятеля си, какво е да убиеш човек, разказва списание People, цитиран от Life.ru.

Случаят нашумя през септември 2017 година. Тогава изплашен мъж позвънил на спешния телефон 911 и разказал, че до него лежи мъртвата му жена и окървавен нож.  29-годишният Матю Фелпс обяснил, че предната вечер е взел твърде много лекарства за простуда и е възможно сам да е убил любимата си. Разказал също, че е сънувал страшен сън, а когато се събудил и включил осветлението, съпругата му лежала мъртва на пода, а самият той бил целият в кръв.

Разследващите установили, че 29-годишната Лорън Фелпс била намушкана 123 пъти с нож, докато спяла до мъжа си в семейния им дом.

 

29-годишният мъж бил обвинен в убийство първа степен. Той не се признал за виновен. Но в хода на разследването било установено, че отношенията между съпрузите в последно време били напрегнати заради финансови проблеми.

Според следствието Матю харчел повече пари, отколкото бил семейният им доход. Затова Лорън предприела мерки да ограничи разходите на мъжа си. Отношенията им вървяли към развод, въпреки че двойката имала едва едногодишен брак.

Освен това следователите се усъмнили, че Матю е извършителят заради факта, че той е бил много голям фен на филма „Американски психар“. Мъжът качвал многобройни снимки на серийния убиец от филма в Инстаграм.

Снимки: Фейсбук
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top