Фенклуб Локомотив (Пловдив) продава виртуални билети за мача с Беласица за Купата

Цената на билета е 10 лева, вижте как може да го закупите и да подкрепите „черно-белия“ клуб

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) започна продажба на виртуални пропуски за предстоящата среща за Купата на България от 1/16-финалите срещу третодивизионния Беласица (Петрич). Мачът е утре от 17:30 часа на стадион „Локомотив“.

Ето официалното съобщение на Фенклуб Локомотив (Пловдив):

„Локомотивци,

Стадионите все още са затворени и ние не можем да бъдем по трибуните, за да подкрепяме нашите любимци в черно-бяло. Несъмнено, липсата на публика се отразява не само на играчите по време на мач, но и на финансовото положение на клуба в тези трудни дни.

Ето защо ние, Фенклуб „Локомотив Пловдив“, стартираме продажба на виртуални билети за предстоящата среща за Купата на България срещу Беласица, Петрич.

Целта на това начинание е да подпомогнем футболния клуб в ситуация, в която той не може да разчита на обичайните постъпления по време на мач.

Начините за закупуване на билети са два:

– Чрез директен превод към сметката на ПФК Локомотив Пловфив 1926 АД – BG98IORT80481055795100;

– На касите на Easypay, като се представи сметката BG98IORT80481055795100 и се даде за основание:

“Билет за футболна среща“

След заплащане на сумата е достатъчно да се изпрати снимка с разписка за преведената сума и email адрес на официалната страница на Фенклуб Локомотив (Пловдив). На представения email адрес ще получите персонализиран билет от срещата.

Цената на всеки билет е 10 лв.

Със закупуването на виртуални билети вие подкрепяте Пловдивския любимец!“

Подобни статии

Top