Фенклубът на Локо: На следващото дерби делегатът да го настанят в сектора за гости! - DC news

Фенклубът на Локо: На следващото дерби делегатът да го настанят в сектора за гости!

„Черно-белите“ привърженици се присъединиха към протеста на клуба срещу наказанието от 2 мача без публика

Фенклуб „Локомотив Пловдив“ излезе с протестна декларация и интересно предложение след наложените на клуба наказания от ДК на БФС след пловдивското дерби.

Ето декларацията без редакторска намеса:

Уважаеми локомотивци,

Решението на ДК на БФС, с което нашият любим отбор е наказан сурово, е крайно несправедливо. Нещо повече, свидетели сме на неприкрита тенденциозност и различен аршин – практика, която се прилагаше преди няколко десетилетия.

Присъединяваме се към позицията на ръководството на клуба, че решението за наказанието е взето на тъмно, неаргументирано, без никаква обосновка и с недоказуеми твърдения. БФС демонстрира мутренско поведение и наказва този, който е изряден, като едновременно с това поощрява хулиганските изпълнения на рецидивисти и служители на полицията, които злоупотребяват със служебно положение. Очевидно за футболните ръководители у нас рисковете за публиката не са от особено значение.

Ето защо предлагаме на следващия рисков мач дежурният делегат да бъде настанен в сектора за гости – все пак там е доста безопасно, защото ракетите се изстрелват, а не попадат там, и няма вероятност длъжностно лице да пострада от хвърлена по него седалка.

Подобни статии

Top