Фенове на Ботев: Георги Самуилов е главният виновник за краха на клуба!

Обединение на феновете за спасение на ПФК Ботев Пловдив иска тотална чистка на ръководството, а не само на Ангел Палийски, който е само инструмент и не е единствената черна овца

Фенове на Ботев (Пловдив) разпространиха поредна декларация, с която настояват за оставката на цялото на ръководство на клуба.

Ето какво гласи позицията на феновете:

„До всички, които обичат ПФК „БОТЕВ Пловдив“

Всеки, който обича ПФК „Ботев Пловдив“, има правото да каже на глас своите мисли и да се бори за добруването на любимия отбор така както намери за добре. Ние не виждаме в „Сдружение ПФК Ботев“, „Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Обединени фракции „Бултрас“ изразители на нашите гласове нито смятаме, че е достатъчно това, което до сега са направили, за да се подобри положението в ПФК „Ботев Пловдив“. Напомняме, че живеем в демократична европейска държава, в която все още правото на сдружаване не е отменено. Уважаваме техните позиции и винаги ще ги подкрепим когато са ПРАВИ.

В тази връзка споделяме позицията им по отношение на Ангел Палийски, когото държим отговорен за поредицата некадърни и недалновидни управленски решения. Това обаче, което отличава нашето виждане от това на трите фенклуба е, че имаме претенции към собственика Георги Самуилов, защото в крайна сметка не бива да се самозалъгваме, че единствено и само Палийски е отговорен и само и единствено той е ЧЕРНАТА ОВЦА в това ръководство. Ние не вярваме, че неговото отстраняване ще реши проблемите на „Ботев Пловдив“ Това е утопия! Главният виновник е друг и това трябва да е ясно на всички. Ангел Палийски е ИНСТРУМЕНТ и ФУНКЦИЯ само и единствено на лицето Героги Самуилов.

Утопия също така е радостта от вчерашния мач срещу ПФК „Черно море“. Самозалъгваме се ако се радваме от тази измъчена „победа“. Любимият ни отбор беше изправен пред младежите на „Черно море“, защото както е известно титулярите са с Ковид-19. Нагледно видяхме какво е състоянието на „Ботев Пловдив“, защото с много напън успя да вкара един единствен гол. Истината е, че тази победа е по-скоро обида и срам за отбора ни, но същевременно доказа безпристрастно, че „царят е гол“ и трябва да бъде детрониран. Затова продължаваме да настояваме за оставката на цялото ръководство на “Ботев Пловдив“ и най-вече на Георги Самуилов.

Обединение на феновете за спасение на ПФК „Ботев“ Пловдив“, написаха феновете на „жълто-черните“.

Подобни статии

Top