Фенове на „Ботев“ с автошествие след срещата с „Етър“

Автоколоната ще тръгне от 19.30 ч.  от спортния комплекс в кв. „Коматево“

Автошествие от привърженици на „Ботев“ Пловдив ще се състои тази вечер в Пловдив. Автоколоната ще тръгне от 19.30 ч.  от спортния комплекс в кв. „Коматево“, уточняват от пресцентъра на ОДМВР. В дирекцията е била получена заповед на кмета Здравко Димитров за шествието.

В тази връзка от полицията е създадена необходимата организация за охрана на обществения ред и безопасност на всички участници в движението по маршрута на шествието.

След като стартира от спортния комплекс в кв. „Коматево“, автоколоната ще премине по Коматевско шосе и булевардите „Христо Ботев“, „Цар Борис ІІІ Обединител“, „Княгиня Мария Луиза“, „Цариградско шосе“, „Освобождение“, „Санкт Петербург“, „Източен“ и крайната му точка ще бъде стадионът на бул. „Христо Ботев“.

Призоват се водачите на моторни превозни средства да спазват Закона за движение по пътищата и да се съобразяват с разпорежданията на полицейските служители, ангажирани в охраната на шествието.

Междувременно от фенклуба разпространиха следното обръщение:

ВАЖНИ УТОЧНЕНИЯ ПРЕДИ АВТОШЕСТВИЕТО ДНЕС!

1. След края на срещата между Ботев и Етър се групираме и тръгваме от калния паркинг ( сборният пункт за екскурзията за финала).

2. Ще има водеща кола със специални светлини (сирени). Молим всички да карат след нея.

3. За да се отличаваме от движението по пътя, молим всички шофьори да вземат от вкъщи шалове или знамена, с които да обозначат колите си. Призоваваме и за отговорно отношение към артикулите. Също така нека всички шофьори да включат аварийните си светлини по време на автошествието.

4. Призоваваме всички шофьори да пазят дистанция от другите автомобили и да шофират разумно и отговорно.
Скъпи ботевисти, довечера трябва да покажем с действия, че наистина ни боли за Колежа. Нито дъждът, нито каквото и да е не трябва да ни спре. Очакваме Ви!

Снимка: архив DCNEWS

Подобни статии

Top