Феновете бистрят бъдещето на Локо днес на „Лаута“

Собственикът Христо Крушарски засега оставя Чавдар Цветков, Румен Руйчев и Росен Коруев са аут

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски засега е решил да остави Чавдар Цветков на поста спортно-технически директор.

Както е известно, през миналата седмица двама членове на Борда на директорите подадоха молби за напускане и се очаква те да бъдат приети в близките дни. Това са Румен Руйчев и Росен Коруев, които са недолюбвани от феновете.

Легендата на Славия на този етап остава на поста си. Както е известно, през лятото имаше известно напрежение между Чавдар Цветков и старши треньора Бруно Акрапович. Привържениците с поредица от декларации заявиха през миналата седмица, че снемат доверието си от всички ръководители в клуба. Те призоваха и 61-годишния Христо Крушарски да напусне.

Днес привържениците насрочиха среща на „Лаута“, на която да бистрят бъдещето на клуба. Интересното е, че тя трябва да се състои в 19:30 часа на трибуна „Бесика“. По същото време отборът ще тренира за домакинството си на Верея, което е в петък.

„Фен клуб Локомотив (Пловдив) и организираните групи каним всички „черно-бели“ сърца, милеещи за великия ни клуб и интересуващи се за случващото в него, на обща среща този четвъртък (09.08.) на „Лаута“, която ще се проведе на трибуна „Бесика“ от 19.30 ч.“, написаха феновете на сайта си mainite.bg.

Подобни статии

Top