Феновете на Ботев готвят протестно шествие от Колежа до Коматево

„Жълто-черните“ привърженици искат довършването на стадиона, готови са на протест до крайния успех

Част от привържениците на Ботев (Пловдив) се заканиха да организират протест във връзка с бъдещето на Колежа. Предложението е да се проведе шествие на 6 април, Разпети петък, като в същия ден от 14:30 часа канарчетата посрещат Левски в Коматево.

Идеята на „жълто-черните“ привърженици е протестът им да тръгне от стадион „Христо Ботев“, да блокира няколко важни пътни артерии в Пловдив и да завърши на базата в Коматево. Предложението бе обявено на Фейсбук страницата на Сдружение ПФК Ботев. Основна причина е нетърпението на привържениците за развитие около бъдещето на стадион „Христо Ботев“.

„След проведени разговори с членове на Сдружението и други ботевисти, изпращам предложение за провеждане на „протест-шествие“. Като място за провеждането предлагаме стадион „Христо Ботев“, а шествието да продължи до базата в Коматево, затваряйки всички пътни артерии по пътя (разбира се съгласувано с органите на реда и местната власт).

Големите дела, изискват големи усилия. Разстоянието е 6,6 километра или близо час и половина преход. Предложението е да повтаряме това шествие при всеки домакински мач, докато не получим стадион „Христо Ботев“. Дата: 6 Април 2018 г. (Разпети петък), около 11:00 часа. Всички предложени параметри подлежат на дискутиране и промяна“, обявиха във Фейсбук страницата на Сдружение ПФК Ботев, като подписан под предложението е Теодор Бочев.

Подобни статии

Top