Феновете на Ботев и Локо обединени срещу Боби Михайлов

„Жълто-черните“ и „черно-белите“ привърженици поискаха нова ера в управлението на БФС и среща с Димитър Бербатов

Феновете на Ботев (Пловдив) поискаха среща с Димитър Бербатов. Те настояват той да им разкрие плановете си за промяна във футбола ни, след като до този момент е единственият кандидат за президент, който официално е издигнал кандидатурата си.

Бултрасите обявиха с декларация, че са притесните от ситуацията, която цари в момента в централата и решението на Борислав Михайлов да се завърне като шеф на БФС.

„От името на една от най-големите футболни общности в България, ние привържениците на Ботев (Пловдив), искаме да изразим своето разочарование и притеснение относно събитията в българския футбол в последните седмици и по-специално в БФС. Смятаме, че създалата се ситуация с начина по който Борислав Михайлов опита да се самоназначи отново за президент на централата, е крайно неприемлива и за пореден път доказваща липсата на професионално отношение към българския футбол. Поради което ние изразяваме мнение, че свикването на извънреден конгрес на БФС е крайно належащо в тази ситуация и не желаем БФС да бъде ръководен от Борислав Михайлов и неговото обкръжение.

С тази декларация отправяме и покана към единствения официално заявен към момента кандидат за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов на среща в Пловдив при удобно за него време в близко бъдеще, за да презентира пред нас своя екип и идеи за развитие на футбола в България“, заявиха официално ог Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) също излезе с остра позиция срещу централата.

„Времето за промяна в българският футбол настъпи! И това трябва да се случи незабавно!
Некомпетентността и аматьорщината продължават да бушуват по най-високите етажи на родната футболна централа.

Това говорят и фактите от последните безумни и неадекватни решения относно отлагането и изиграването на оставащите мачовете от плейофната шестица на ЦСКА 1948, където пряко ощетен е нашият отбор, с които обаче се облагодетелства друг отбор – хладен полъх от едни отминали времена, които не трябва да се завръщат. БФС се е превърнало в частно дружество с неограничена безотговорност.

Оттеглянето на оставката на Боби Михайлов и самоназначението му отново за президент на БФС е неприемлива, срамна и позорна, лишена от всякакъв морал постъпка. Морал, без който няма как да изплуваме от дъното на европейския и световен футбол. Ние, от фенклуб Локомотив Пловдив, смятаме, че извънреден конгрес е крайно належащ в тази ситуация.

Боби, Емо, Данчо, Венци и компания, вие показахте на цяла България на какво сте способни. Разберете, че отминаха времената, в които важните решения се взимат на маса.

Ето защо отправяме покана към единствения официално обявил се кандидат за президент на БФС Димитър Бербатов и неговия екип на среща в Пловдив, на която да изложи програмата си за развитието на българския футбол пред локомотивската общност.

Българският футбол се нуждае от нови лица!“, това е позицията на „черно-белите“ фенове.

Подобни статии

Top