Феновете на Ботев: Нямаме нищо против Георги Самуилов, искаме Палийски вън!

КПБП, Сдружение ПФК Ботев и BULTRAS искат от собственика да сформира екип, който да изведе клуба на полагащото му се място

Уважаеми Ботевисти, уважаеми медии,

Отново сме свидетели, на крайно манипулативни действия, целящи да заблудят общественото мнение относно действията на легитимните организации, представляващи гласа на Ботевисткото семейство. Отново някой, без да излезе с името си, опитва да разколебае привържениците на Ботев (Пловдив) и да всее раздор и неувереност в редиците им. Отново някой търси начин, да измести проблема от себе си и да го насочи там, където той не е, само и само, да запази възможността да продължи некадърното си управление в Ботев (Пловдив).

Отново и за кой ли път, се налага да обявяваме позицията на официално регистрираните организации относно проблема в нашия любим клуб и искаме отново ясно да заявим, той се казва Ангел Колев Палийски.

С това обръщение към Вас, ясно и точно заявяваме, че към г-н Георги Самуилов, имаме едно единствено искане, да се постарае да намери ръководен екип, който да изведе Ботев (Пловдив) на полагащото му се място в българския футбол. За него, както скоро сам заяви, Ботев (Пловдив) е кауза, която трябва да му носи позитивен имидж. С Ангел Колев Палийски, това е „кауза пердута“.

Само Ботев!

С уважение:
„Сдружение ПФК Ботев“
„Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“
Обединени фракции Бултрас

Подобни статии

Top