Феновете на Ботев призоваха президента Палийски да се оттегли

КПБП и Бултрас защитиха наставника Николай Киров и обявиха, че никой не е по-голям от Ботев

Организираните привърженици на Ботев (Пловдив) призоваха президентът на клуба Ангел Палийски да се оттегли от неговото управление. „Жълто-черните“ изразиха своята позиция в специална декларация. Това стана след интервю на Николай Киров, в което старши треньорът заяви, че ситуацията в Ботев не е добра, но Ангел Палийски твърди, че всичко е наред.

„Отново е време за поемане на отговорност, от едни за делата им, от други за бъдещето, от трети за лъжите. Отговорността е черта, присъща на достойните и смелите. Николай Киров пое своята и това му прави чест. Ние, „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Обединени фракции „БУЛТРАС“, поемаме нашата и отново заявяваме пълната си подкрепа към старши треньора на Ботев Пловдив – Николай Киров и неговия екип. Той се превърна в един от най-успешните и обичани треньори и то в едни от най-трудните години в историята на клуба ни и ние безрезервно му вярваме. Не е случайно, че Николай Киров получи публично пълна подкрепа от финансовия благодетел на Ботев (Пловдив) – Георги Самуилов.

Г-н Самуилов, с благодарност за предоставените на клуба ни средства, Ви заявяваме, че лицето Ангел Палийски петни името Ви и руши авторитета Ви сред привържениците на Ботев Пловдив.
Тази личност, която е главният виновник за управленската криза в Ботев Пловдив, отново се опита да залъже „жълто-черната“ общественост, как в любимия ни тим проблеми няма. Но вече никой не му вярва.

„Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Обединени фракции „Бултрас“ като организации, изразяващи гласа на „жълто-черната“ общественост, заявяват, че публичното недоверие и негодувание срещу Ангел Палийски достигна своя връх.

Господин Палийски, наслушахме се на Вашите лъжи!

Всички помним, как бяхте избран от Сдружение ПФК Ботев с обещанието, че ще изчистите и преструктурирате дълговете на клуба.

Очевидно е, че подобно действие е непосилно и обещанието Ви е било поредната лъжа. Също както обещанието, че отборът, спечелил Купата на България, ще бъде запазен и надграден, също както обещанието, че приходите от Лига Европа ще бъдат вложени в строежа на стадиона, прекрасно знаейки, че с тези средства трябва да се покрият оперативните задължения на клуба.

Или обещанието, че си подавате оставката и напускате управлението на Ботев (Пловдив). А дори няма да коментираме липсата на всякаква прозрачност за финансовото състояние на клуба.
Не сме забравили как и защо бяхте освободен от едно предходно управление на клуба.

Наслушахме се на лъжите Ви – за всички привърженици вече е очевидно, че нямате нито нужния ценз, нито капацитета, нито морала, за да управлявате отбор от ранга на Ботев (Пловдив)!

Затова ние, „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Обединени фракции „Бултрас“, настояваме да се оттеглите моментално от управлението и от клуба. Направете го за благото на Ботев, ако не желаете името Ви да се асоциира с това на ДХ-Селския.

Никой не е по-голям от Ботев (Пловдив)!!!“

Подобни статии

Top