Феновете на Ботев с бдение в памет на Тоско (ВИДЕО)

6 месеца след убийството Тоско Бозаджийски не е забравен, роднините и приятелите настояват за тежки наказания за убийците

Феновете на Ботев (Пловдив) отбелязаха с бдение пред стадион „Христо Ботев) 6 месеца от убийството на техния приятел Тоско Бозаджийски. Той беше убит от ултраси на ПАОК в Солун, а по случая в Гърция вече са повдигнати обвинения, съобщи NOVA.

Роднини, близки и приятели запалиха свещи и факли пред клубния стадион снощи и по този начин показаха, че Тоско няма да бъде забравен.

Пловдивчанинът беше убит от ултраси на солунския ПАОК ден след дербито с Арис в началото на годината. Тоско и още няколко фена на „канарчетата“ бяха нападнати и пребити, а 26-годишна жена мина и с автомобил през него.

Преди няколко дни тя бе арестувана отново и оставена за постоянно в ареста. Жената е приятелка на един от ултрасите на ПАОК. Общо 5 от тях са в солунския арест, издирват се още 10 от организираните нападатели.

В България се води отделно разследване, като то бе поставено от главния прокурор Иван Гешев под наблюдението на Върховна касационна прокуратура.

Подобни статии

Top