Феновете на Ботев с ново автошествие, искат реална работа по „Колежа“!

То ще се проведе след мача с Черно море в събота по маршрут от базата в Коматево до стадион „Христо Ботев“

Феновете на Ботев (Пловдив) отново преминават към протестни действия заради продължаващото бавене на довършването на стадион „Христо Ботев“. Бултрасите ще направят второ автошествие, подобно на това след мача с Етър през декември. Този път то ще тръгне от базата в Коматево до стадион „Христо Ботев“ след мача с Черно море тази събота – 29-ти февруари.

Ето какво обявиха от КПБП днес:

Отново по пътя към дома!

Уважаеми ботевисти,

В резултат на продължаващото отлагане на решение за довършване на строежа на нашия единствен футболен дом – стадион „Христо Ботев“, считаме, че отново настана време за действия.

Като първа стъпка към постигане на целите ни, КПБП организира автошествие след срещата срещу „Черно море“ идната събота – 29.02.2020 г. Маршрутът ще бъде идентичен с този след мача с „Етър“ през декември
2019. Повече уточнения ще бъдат оповестени в следващите дни.

Нека бъдем още повече от предишния път и покажем, че няма да спрем да се борим за Колежа, докато той не бъде достроен. Повече от шест години сме засипвани от обещания, че в кратки срокове ще има развитие със
строежа на нашия стадион, но особено след събитията в последните няколко месеца няма как да вярваме на друго освен на реални строителни дейности.

КОЛЕЖА ЧАКА! САМО БОТЕВ!

Подобни статии

Top