Феновете на Локо: Долу ръцете от Капитана! Пълна подкрепа за Митко Илиев! - DC news

Феновете на Локо: Долу ръцете от Капитана! Пълна подкрепа за Митко Илиев!

Националът е изпаднал в депресия след пропуснатата дузпа срещу Литва

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев е изпаднал в депресия заради изпуснатата дузпа за България при загубата от Литва с 1:3 в световните квалификации. Той не спирал да се самообвинява, че е виновен за провала на „лъвовоте“ и дори храната не му вървяла, пише „7 дни спорт“.

Преди мача с Литва селекционерът Ясен Петров е определил трима играчи, които да изпълнят дузпа, ако бъде отсъдена такава – Димитър Илиев, Кирил Десподов и Тодор Неделев.

Той заявил, че няма първи, втори и трети избор, а който от тримата се чувства на терена най-сигурен, той да вземе топката и да се нагърби с отговорността.

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) защити своя герой от нападките и излезе със специално обръщение:

Митко е нашият герой, с когото Локомотив (Пловдив) постигна толкова много успехи през последните години – два пъти Купа на България, Суперкупа, сребърни медали, участие в Европа.

Дузпи са изпускали световни футболни величия като Зико, Платини или Сократес! В един и същи мач през далечната 1986 година.

Омразата, която избълва по жълтите медии, само засилва убедеността ни в качествата на капитана на Пловдивския любимец! Нищо не може да събуди заспалото общество, така както неуспеха на някой, който е постигнал успехите си без чужда помощ! Защото това е много трудно.

А благодарение на него Локомотив (Пловдив) постигна наистина много в последните години.

Когато други български футболисти, галеници на медиите, грешаха, те си сваляха гащите, хвърляха националната фланелка или пожелаваха на други да духат супата.

Вие мълчахте! Когато Митко сбърка, той замълча. Вие избухнахте! Вие сте срам за България!

МИТКО ИЛИЕВ Е НАШИЯТ ГЕРОЙ И НИЕ СЕ ГОРДЕЕМ С НЕГО!

Подобни статии

Top