Феновете на Локо организират празник на 6 септември

Фенклуб Локомотив (Пловдив) и World Wide Locos са подготвили програма за семействата и среща с футболините им герои и легенди

Две от организациите на „черно-белите“ привърженици – Фенклуб Локомотив (Пловдив) и World Wide Locos, за втора поредна година ограницират специален празник за децата и техните родители на националния празник 6 септември. На „Лаута“ е подготвена програма за малки и големи, както и среща с техните любими футболисти и легенди на Локо.

Ето съобщението за празника:

„Скъпо черно-бяло семейство, скъпи пловдивчани,

За втора поредна година, фенската група на Magic of Plovdiv и с помощта на World Wide Locos и Фен Клуб Локомотив Пловдив имаме удоволствието да ви поканим на събитието „6-ти септември – празник на Пловдив, Локомотив – любимецът на Пловдив“.

И тази година сме подготвили подаръци и игри за децата, среща с техните идоли от футболния терен – батковците, на които искат да подражават. Подготвили сме и игра, в която да участват и семейства, които ще се впуснат в надпревара за изпълнение на наказателни удари.

Ако искате да се запишете или да получите повече информация, можете да го направите през страницата във Facebook The Magic of Plovdiv и на електронна поща magicofplovdiv1926@gmail.com.

Очакват ви вълнуващи мигове с черно-белия дух – за вас и за вашите деца!“

Подобни статии

Top