Феновете на Локо продължават акциите по подпомагане на клуба

„Черно-белите“ привърженици организират виртуална екскурзия „Ще дойдем всички пак на Ариана“, в продажба са и брандирани кожени изделия

След повече от успешната продажба на виртуални билети, организирана в подкрепа на футболния клуб, и на фона на все още празните стадиони, от Фенклуб Локомотив (Пловдив) стартираха първата по рода си продажба на билети за виртуална екскурзия под мотото „Ще дойдем всички пак на Ариана“.

Виртуалната екскурзия ще се проведе с влакова композиция на 6 март 2021 г. Влакът потегля в 13:12 часа. Връщането е в 19:26 часа. Местата дори и във виртуалните влакове са ограничени, затова побързайте да си запазите място до прозореца!

Постъпленията от първото футболно виртуално гостуване в историята на футбола ще отидат отново в подкрепа на футболния клуб, който е принуден да играе пред празни трибуни.

Начините за закупуване на талон са четири:

– Чрез директен превод към сметката на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД – BG98IORT80481055795100;

– На касите на Easypay, като се представи сметката BG98IORT80481055795100 и се даде за основание:
“Талон за Виртуална екскурзия”

– По Paypal сметката на клуба на PayPal.me/lokomotivpd като оставите бележка “Талон за Виртуална екскурзия”

– След заплащане на сумата е достатъчно да се изпрати снимка с разписка за преведената сума на официалната страница на Фенклуб Локомотив Пловдив или на имейл “fanclub@mainite.bg” и ще получите персонализиран талон за екскурзията.

– От ЧЕТВЪРТЪК във фен-магазина на Лаута.

Цената на всеки талон е 10 лв.

Фенклуб Локомотив (Пловдив) стартира още една нова акция в подкрепа на любимия отбор.

Ексклузивна серия изделия от естествена кожа – колан и портфейл, брандирани с емблематичната за „черно-бялата“ общност буква Л!
Изделията са ръчно изработени от привърженици на клуба, със специално отношение към всеки детайл и с гаранция за качество.

Коланите са с масивна тока и се предлагат в три размера – 90 см (+/- 5 см), 105 см (+/- 5 см) и 120 см (+/- 5 см) (обиколката на кръста и разстоянията, покривани от допълнителните дупки). Портфейлите са изработени от специална висококачествена телешка кожа с винтидж ефект.

Цените са 40 лв за колан и 50 лв за портфейл.

Всички приходи от продажбата на изделията ще бъдат предоставени на ПФК Локомотив (Пловдив).

Поръчки се приемат на лично съобщение на страницата на фенклуба или на телефон 0894 772 705. Нужни са три имена, телефон и адрес. Доставката се извършва с куриер на територията на цялата страна.

Благодарим за подкрепата!

Снимки: Стоян Гергински

Занаятчия: Димитър Якимов – Изделия от кожа

Подобни статии

Top