Феновете на Локо с великденска благодарност към ветераните (СНИМКИ И ВИДЕО))

Инициативата се проведе на „Лаута“ ден преди големия християнски празник

В навечерието на великденските празници Фенклуб „Локомотив Пловдив“ и The Magic of Plovdiv положиха началото на кампания, която има за цел да отдаде заслуженото уважение и почит на ветерани на футболния клуб, които са оставили незабравима следа в неговата история.

            Веселин Балевски

Инициативата се проведе на „Лаута“ в присъствието на изтъкнати имена като Тодор Паунов, Веселин Балевски, Атанас Драмов, Георги Василев-Гочо, Христо Бонев-Зума, Галин Пеев, Трифон Бръмбаров, Венко Камбуров, Володя Фатов.

За някои от по-младите привърженици някои от имената са непознати или слабо познати. Но за мнозинството те са носителите на това, което през годините ни е обединявало, а и днес продължава да ни обединява около черно-бялата идея – житейски ценности и мироглед! Носейки черно-белия екип не само на тялото, но и на душата, тези футболни артисти са се превърнали в строителите на това, което днес представлява нашият любим клуб Локомотив Пловдив! На тях всички ние дължим нашата признателност!

                 Тодор Паунов

И тъй като списъкът на заслужилите е дълъг, а това е едва началото, искаме да помолим за търпение. Желаещите да се включат с логистична помощ, с предложение за някого, когото бихме могли да пропуснем в дългата редица, или с информация за контакт с такъв човек, могат да го направят чрез страниците във фейсбук на Фенклуб Локомотив Пловдив и на The Magic of Plovdiv или на електронна поща magicofplovdiv1926@gmail.com.

             Атанас Драмов

Източник: Фенклуб Локомотив Пловдив, „Марица“

 

Подобни статии

Top