Феновете на Локо: Шестък е любимият ни ден!

Ето обзора на 2020 година, който направиха от Фенклуб Локомотив Пловдив

Локомотивци,

Изпращаме една луда, ненормална година, както в буквалния, така и в преносния смисъл. Година без публика по стадионите заради коронавируса, но и година, в която нашият любим отбор завоюва две от трите футболни корони на България! Година на паметни мачове и рекордни победи!

Време е да обърнем поглед надолу от впечатляващата футболна кота, на която се намираме, и да погледнем изминатия път.

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ, ТРЕНЬОРИ И РЪКОВОДИТЕЛИ, НА ВСИЧКИ „ВИНОВНИЦИ“ ОТ ОТБОРА ЗА НЕВЕРОЯТНИТЕ ИЗЖИВЯВАНИЯ, ЗА ЕМОЦИИТЕ, С КОИТО ТЕ НИ ДАРИХА, ЗА МЕЧТИТЕ, КОИТО СЕ ОСМЕЛИХМЕ ДА ИМАМЕ!

На първо място благодарим за втората поред Купа на България – безспорен връх в спортните успехи на Пловдивския любимец през годината! Пред нас преклониха глава всички водещи отбори и техни производни!

Благодарим за втората Суперкупа на България, която намери своето заслужено място във витрината с постижения на Лаута! Победа, извоювана срещу силен съперник, на чужд терен, подпечатана с ювелирен гол на нашия капитан Митко Илиев, доктор на футболните науки!

Благодарим за успеха като гост в първия кръг на Лига Европа – макар и срещу по-скромен съперник, но успех като гост, без публика, без дванадесетия играч на отбора!

Благодарим за паметния мач с Тотнъм! Мач, в който, независимо от горчилката от пропуснатия шанс, момчетата в черно-бяло ни накараха да мечтаем както никога досега! И то не срещу кого да е, а срещу специалния Жозе, който засипа със суперлативи играчите в черно-бяло!

Благодарим за отличното представяне и класиране в шампионата до момента! Силни игри, отлични победи, себераздаване до последен съдийски сигнал, заслужено място в класирането!

Обърнахте ли внимание колко повода за благодарности изброихме дотук? Пет!

А кой е шестият? Рекордната победа в дербито с 6:0! Шест звучни залпа в тракийското поле, ознаменували победата на Пловдивския любимец на 28 ноември, шестък, новия ден в пловдивския футболен календар!

И не на последно място, благодарим за това, че, независимо от противника, във всеки мач играчите в черно-бяло излизаха с чест от битката!

Благодарим на вярната черно-бялата публика за представянето през годината. За разлика от друг път, този път нашите впечатляващи представяния бяха не само по трибуните, а и с многобройните инициативи. Подадохме ръка на хора в нужда в труден за всички момент, организирахме кампания за подпомагане на инфекциозното отделение на УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив, два пъти извършихме доставки в Нови Хан! Показахме, че Локомотив не е просто футбол, а светоглед, житейски ценности, манталитет!

В края на годината можем уверено да заявим, че сме горди с това, което направихме!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, РАЗУМНИ, ЩАСТЛИВИ И СЪБИРАЙТЕ СИЛИ!
СТАДИОНИТЕ СА ЗАЖАДНЕЛИ ЗА НАШАТА ПУБЛИКА! ПРЕЗ 2021 ЩЕ ИЗБУХНЕМ С НОВИ СИЛИ!
САМО ЛОКО!

Подобни статии

Top