Феновете на Локо зарадваха с Великденски пакети на служителите на клуба (СНИМКИ)

Благодарности от фенклуба и към доброволците от нежния пол

В навечерието на Великден Клубът на привържениците на Локомотив (Пловдив), от името на цялата „черно-бяла“ общност, обърна специално внимание на онези хора от любимия им клуб, които, макар и в сянка, на втори план, са неизменна част от него. Някои от тях остават верни на „черно-белите“ в продължение на десетилетия.

Това са те – хората на портала, служителите, които се грижат за терена, охраната на футболния комплекс, шофьорът, който съпровожда футболистите всеки мач. Всички те получиха по един тематичен черно-бял Великденски пакет. Засвидетелствахме, че всички ние, публика, отбор, ръководство и тези служители, включително и бивши, сме едно цяло, едно семейство, което остава завинаги заедно.

Изказваме благодарност на доброволците от нежния пол, които се присъединиха към нашите традиционни акции за доставка на стоки от първа необходимост на възрастните, които са най-уязвими в тези трудни за целия свят дни. Тяхното участие направи нашата инициатива още по-красива!

А за привържениците на Пловдивския любимец по време на доставките имаше специални изненади – фланелки и блузи с логото на фенклуба.

Подобни статии

Top