Феновете на Локо се чудят защо Парвиз Умарбаев не играе

Вратарят от Арда (Кърджали) Анатоли Кирилов отказал да премине на „Лаута“, защото бил фен на Ботев (Пловдив)

Феновете на Локомотив (Пловдив) недоумяват защо един от любимците им -Парвиз Умарбаев, не играе в последните 2 ма­ча, пише „24 часа“.

Офанзивният футбо­лист, известен с прякора Таджикския Меси, оста­на резерва при ремито 1:1 със Славия, а в съ­бота срещу Лудогорец дори не бе в групата. След загубата с 0:1 от шампионите именно то­ва бе една от дискутира­ните теми сред привър­жениците на пловдив­ския тим. Те се чудят за­що треньорът Бруно Акрапович не залага на 24-годишния Умарбаев, след като той няма здра­вословни проблеми.

Националът на Таджи­кистан кара трети сезон в Локо и с винаги надъханите си действия спе­чели симпатиите на запа­лянковците.

В същото време вратар от школата на Арда (Кърджали) е отказал да премине на „Лаута“, защото от дете е привърженик на градския съперник Ботев, съобщава glas.bg.

Става въпрос за Анатоли Кирилов. На него му било обещано веднага да заиграе като титуляр при юношите старша възраст на Локомотив (Пловдив). Той категорично отказал заради клубните си пристрастия. От малък Ана­толи бил фен на Ботев (Плов­див), въпреки че е родом от Крумовград.

Подобни статии

Top