Феновете: Освободете Ботев (Пловдив) от посредствеността!

Призивът на КПБП, Сдружение ПФК Ботев и Обединени фракции Bultras идва след оставката на Ангел Палийски и обявеното намерение на собственика Георги Самуилов да се оттегли от оперативното управление

КПБП, Сдружение ПФК Ботев и Обединени фракции Bultras излязоха със специален призив към ботевистите да напълнят стадиона утре вечер и да подкупят футболистите в баража срещу Етър. Заедно всички ще изразят волята си клубът да бъде управляван най-после от професионален екип, който да се стреми към успехи и завоюване на отличия. Изявлението идва след подадената оставка от Ангел Палийски и бявеното намерение на собственика Георги Самуилов да се оттегли от оперативното управление.

Ето целият призив без редакторска намеса:

„В последните няколко години клубът ни е раздиран от трайно насадилото се присъствие на непрофесионализъм и безотговорност от страна на ръководни фактори и негативните последици от това са налице. Неспазени обещания, разбиване на основния състав, проблеми в школата, неуважение към огромната фенска маса на отбора на Пловдив.

Сдружение „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“, Сдружение „ПФК Ботев“ и Обединени фракции Bultras призовават за подкрепа и масово присъствие на важния двубой с Етър, където да изразим нашата позиция – Освободете Ботев Пловдив от посредствеността!

Време е отново да се превърнем в пример за професионално управление, стремеж към успех и завоюване на отличия.

Ботев е смисъл на живот за много хора и няма да допуснем той да страда дълго!

07.07.2020, 21:00 – Футболен комплекс Ботев 1912

Очакваме Ви!“

Подобни статии

Top