Феновете отново към Крушарски: „За нас вие сте затворена страница“

„Черно-белите“ привърженици заявиха официално на днешната си среща със собственика, че повече не го желаят на „Лаута“

Днес се проведе кратка среща между представители на обединените фенове и организации на Локомотив (Пловдив) и Христо Крушарски. На нея бе заявено изрично, че Христо Крушарски и целият му екип не са желани повече в Локомотив (Пловдив). Всякаква друга информация, изнесена в медиите за “разбирателство” с феновете, не отговаря на истината, съобщиха от фенклуба на „черно-белите“.

Ето и новата тяхна декларация, в която се казва: „За нас вие сте затворена страница“:

„Обединените фенове и организации на Локомотив (Пловдив) се обръщаме към лицето Христо Крушарски. Г-н Крушарски, за тези няколко години, през които получихте възможността да ръководите този клуб, Вие така и не успяхте да разберете, че сте получили редкия шанс да ръководите един от стълбовете на българския футбол, дал на страната много играчи, прославили отбора, града и България. Нещо повече, Вие даже и не опитахте да разберете това. Продължихте да се държите по начин, който не отговаря на реномето на клуба, и не спирахте да уронвате неговия престиж и да го опростачавате. За вашия престой Локомотив записа едни от най-срамните страници в историята си. Опитите ни да ви посочим правилните стъпки срещнаха ината ви и отказа да се държите адекватно.

През вашето 3-годишно управление отбора напуснаха 59 играчи, най-талантливите ни юноши, 10 треньори от школата и сменихме 4 старши треньори на първия отбор.

Ние, пловдивчани, не смятаме, че Вие сте достоен да бъдете част от Локомотив (Пловдив). На вас са ви чужди професионализма, обноските, възпитанието и необходимите качества, за да ръководите Пловдивския любимец.

Фенклуб „Локомотив“ Пловдив, всички групировки, организациии и привърженици на Локомотив (Пловдив) ви призовават да се оттеглите от отбора!

За нас Вие сте затворена страница и ние ще вложим всичките си усилия, с всякакви законни средства, за да не бъдете повече част от Локомотив (Пловдив)!“

Снимка: mainite.bg

Подобни статии

Top