Феновете пожелаха на Боби да си подаде оставката през Новата година

Президентът на БФС използва социалните мрежи за новогодишни пожелания, но „народната любов“ отново се изля върху него

Президентът на БФС Борислав Михайлов продължава да търпи унизителни коментари от феновете под всеки пост, който пусне в социалните мрежи. Преди подчинените му служители да успеят да изтрият нелицеприятните коментари, на страницата му във Фейсбук лъсва „народната любов“, на която се радва Боби в последно време…

Именно там се появи и поздравлението на Михайлов за Нова година. Веднага под поста му заваляха язвителни коментари от обикновените привърженици на футбола в България. „Дано 2022 да е годината, в която ти и целата ти секта от БФС ще бъдете изцяло пометени от родния футбол!“, пише Atanas Gyurov. Потребителят Ангел Узунов пък пуска за поздрав към Бобката евъргрийн клипа с танцуването на президента на БФС в компанията на певицата Преслава.

„Боби, сега ли изтрезня“, пита Калин Цветков. А Nikolay Voychev дава и своето пожелание към президента на БФС: „Честита нова година на МАСТИКА ПЕЩЕРА, пожелавам ти една хубава година далеч от футбола на България“.

Георги Иванов е абсолютно директен в пожеланието си към Михайлов: „И да не забравиш да ни освободиш от присъствието си в управлението на БФС“.

Всъщност добрата новина е, че вече навлязохме в 2022 година, която по всичко личи, че ще е последната от „ерата Михайлов“ в БФС. Защото на 18 март предстои конгрес, на който почти сигурно Бобката ще се сгромоляса от власт с огромна загуба…А градската мълва в София сочи, че в следващите няколко седмици предстоят други неприятни изненади за президента на БФС…

Честита Нова година и наздраве, Боби!

Източник: novsport.com

Подобни статии

Top