Феновете с протестно автошествие до „Колежа“ (КАРТА)

Автоколоната тръгва от базата в Коматево след мача с Етър днес

След като вече направиха шествие пеша от замразения строеж на стадион „Христо Ботев“ до площада пред Община Пловдив, сега феновете на Ботев организират автошествие по улиците на града с искане за бързо и честно завършване на строежа на любимия им дом. То ще стартира веднага след края на днешния мач между Ботев (Пловдив) и Етър и ще завърши пред стадиона.

Ето какво призовават организаторите на автошествието:

„Скъпи Ботевисти,
Уважаеми приятели на футбола,

Време е отново да покажем на всички, че мечтата ни да се върнем у дома, на „Колежа“, е по-жива от всякога.

В дом, построен по одобрения от Община Пловдив проект, с ясна и неоспорима публична собственост, изграден в обозримото бъдеще.

Дом, от който никакви частно-собственически интереси не биха ни отстранили или биха поставили в зависимост – нас и любимия ни Ботев.

Каним всички Ботевисти и любители на футбола и спорта да се присъединят към организираното от Сдружение „ПФК Ботев“, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции BULTRAS автошествие от Футболен комплекс „Ботев 1912“ до стадион „Христо Ботев“.

Автошествието ще се проведе след футболната среща между Ботев и Етър.

Срещата е с начален час 17:30 часа на клубната база в Коматево, а веднага след нейния край – около 19:30 часа ще потеглим всички заедно към нашия Дом – стадион „Христо Ботев“.

Автошествието е обявено в Община Пловдив и съгласувано с органите на реда.

Призоваваме всички участници да спазват обществения ред.

ДА ПОКАЖЕМ НА ВСИЧКИ, ЧЕ МЕЧТАТА НИ Е ПО-ЖИВА ОТ ВСЯКОГА И ЩЕ Я ОТСТОЯВАМЕ ДОКРАЙ.

САМО БОТЕВ!“

Подобни статии

Top