Ферарио Спасов продължава младежката революция в Ботев

Наставникът вика при мъжете Бисер Бонев и Стефан Попов, чакат отговор от Перейра и Пиргов за новите им договори

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов, смята да продължи да налага млади играчи от школата в първия отбор. При доиграване на шампионата, както и през следващия сезон, шанс за изява ще получат нови двама таланти на тима. Това са 16-годишният Бисер Бонев и 17-годишният Стефан Попов. И двамата са полузащитници и им предстои дебют за „канарчетата“, съобщава gong.bg.

Откакто Феро пое Ботев, редица таланти получиха шанс за изява в първия състав – Димитър Тонев, Никола Илиев, Иво Казаков, Атанас Стоименов, Станислав Работов. Както е известно, Илиев впечатли куп европейски грандове и се очаква да продължи кариерата си в Интер. Работов е следен от Левски, а Димитър Тонев е искан от ЦСКА. Преди дни Феро обяви, че към повечето младоци има сериозен интерес от други отбори, но те ще продължат на „Колежа“.

Очаква се тренировки с „канарчетата“ да поднови и друг талант от школата – Крис Добрев. Както е известно, той бе под наем в юношеския тим на Порто, но няма да продължи с португалския гранд.

Ръководството на Ботев пък очаква отговорите на двама основни футболисти – Джонатан Перейра и Димитър Пиргов, за новите им договори.

Подобни статии

Top