Ферарио Спасов взе 7 юноши в групата за мача с Черно море

От списъка отпаднаха контузеният Антонио Вутов и Стефан Попов

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Черно море. Двубоят с „моряците“ е в събота от 15:00 часа на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

В групата на „жълто-черните“ попаднаха седем юноши на клуба. Това са родените през 2001 година Емил Колев, Димитър Тонев и Димитър Пройчев, както и с година по-малките Станислав Работов, Иво Казаков, Атанас Стоименов и Станислав Шопов.

В сравнение с последния мач от групата отпаднаха Антонио Вутов и Стефан Попов. В следобедните часове днес „канарчетата“ тренираха на клубната база, след което останаха на режим в хотелската част на комплекса.

Ето и групата на Ботев:

Янко Георгиев, Георги Аргилашки, Филип Филипов, Иван Бандаловски, Димитър Пиргов, Димитър Пройчев, Станислав Работов, Тодор Неделев, Иво Казаков, Димитър Тонев, Атанас Стоименов, Станислав Шопов, Радослав Терзиев, Александър Тонев, Лъчезар Балтанов, Джонатан Перейра, Костадин Ничев, Емил Колев

 

View this post on Instagram

 

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Черно море. Двубоят с „моряците“ е в събота от 15:00ч. на „Футболен комплекс Ботев 1912“. В групата на „жълто-черните“ попаднаха седем юноши на Клуба. Това са родените през 2001 година Емил Колев, Димитър Тонев и Димитър Пройчев, както и с година по-малките Станислав Работов, Иво Казаков, Атанас Стоименов и Станислав Шопов. В сравнение с последния мач от групата отпаднаха Антонио Вутов и Стефан Попов. В следобедните часове на петъчния ден „канарчетата“ тренираха на клубната база, след което останаха на режим в хотелската част на комплекса. #botevplovdiv #chernomore

A post shared by Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial) on

Подобни статии

Top