Феребори Доре: Ботев е затворена страница за мен

Нападателят може да подсили Левски, интерес от чужбина към Кристиан Димитров

Напусналият Ботев (Пловдив) нападател Феребори Доре е вариант за Левски, твърди „Гонг“. Договорът на 30-годишният футболист с „канарчетата“ изтече и той е свободен да си търси нов отбор. Левски иска да подсили акатака си и да засили конкуренцията в предни позиции.

Конгоанецът изигра 16 мача и реализира два гола за Ботев при престоя си в клуба този сезон, който е негов втори при „канарчетата“, след като той игра в Пловдив и през сезон 2014/2015.

Самият Доре вече обяви: „Време е за ново предизвикателство в моята кариера. Трябва да направя следващата крачка. Ботев е затворена страница.“

В същото време в Ботев (Пловдив) е пристигнала оферта от чуждестранен клуб на стойност 700 000 лева за защитника Кристиан Димитров, пише „Котаспорт“. За момента името на мераклията за подписа на „жълто-черния“ защитник се пази в пълна тайна.

Развитие по темата може да има през следващите седмици. В момента Димитров е част от националния отбор на България, на който предстоят европейски квалификации срещу Чехия и Косово.

Подобни статии

Top