Феро ще пази Джонатан Перейра за реванша срещу ЦСКА

Застрашените от картони Лъчезар Балтанов и Тодор Неделев пък може да останат на резервната скамейка срещу Ботев (Враца)

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов отново няма да раз­чита на двама основни игра­чи за мача с Ботев (Враца).

Освен наказания Антонио Вутов извън сметките на Феро е и Джонатан Перейра. Той е с проблеми в рамо­то от предишния мач с Ботев (Враца) и няма да е въз­становен на 100 процента. Бразилецът пропусна загуба­та с 1:2 от Лудогорец в Раз­град.

В щаба на Ботев няма да рискуват и ще пазят Джона­тан за реванша с ЦСКА за ку­пата на 24 юни (сряда). „Ка­нарчетата“ се надяват, че ще успеят да вдигнат брази­леца до тогава. Затова Фе­ро няма да рискува пускане­то му в групата за домакин­ството на врачани, пише „Тема спорт“.

Преди две седмици при подновяването на шампио­ната Ботев (Bpаца) изненада „жълто-черните“ в Коматево, като ги победи с 1:0. Гола вкара Валери Домовчийски.

Трима играчи на Ботев (Пловдив) висят с картони. Това са Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев и Станислав Шопов. Възможно е първите двама да останат дори на пейката в двубоя с врачани. Балтанов е с 8 жълти карто­на и при още един ще бъде наказан за два мача.

Подобни статии

Top