Фестивалът „Квартална сцена“ се завръща в Пловдив с петото си поредно издание

15-18 ч. „Танц-симулация“

Пърформанс на Ива Свещарова и Вили Прагер

„Танц симулация“ са 6 кратки пърформанса върху едни от най-значимите съвременни танцови творби на известни хореографи. Кратки моменти от техни представления са превърнати в текстови материал, съчетан с оригинална звукова и визуална среда, допълвани с перформативни ситуации. Форматът представление за един зрител въвежда публиката в една интимна среда, в която всичко е създадено специално за самия него.

Носители на награда ИКАР 2018 за съвременен танц и пърформанс

19 ч. „Живот на Макс”

моноспектакъл на Илия Виделинов

Тoва е историята на човек – махало, което прелита между крайностите. Можеш ли да бъдеш умерен в изборите си? Можеш ли да живееш единствено в крайностите? Защо толкова се плашим да бъдем обикновени? „Живот на Макс” е представление за крайностите, пред които е поставен човекът на света облечени в шума на преживяванията и екстаза от личната ни позиция!

Продължителност 50 мин.

21. Неделя

11- 18 ч. Трима в една лодка (без да броим трафиканта)

Интерактивен пърформанс на Петко Дурмана

В пространството на Мобилната сцена Петко Дурмана ще организира отворен пърформънс с публиката, като ще кани групи от по трима зрители, за да проведат  непринуден разговор за миграцията. А за да се почувстват комфортно участниците ще им бъдат предложени удобни домашни пантофи, чаша чай или кафе.

19 ч. Буги нощи

DJ Ramsey Hercules

Ще закрием програмата на фестивала с един от най-атрактивните български диджеи – Ramsey Hercules, който ще ни пренесе в света на хавайските ризи и диско ритъма интерпретиран през звука на саксофона.

 

 

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top