Фики и Гюлджан се взеха, скоро ще стават родители (СНИМКИ и ВИДЕО)

Най-рекламираната сватба в попфолка вече е факт

Фики Стораро и неговата избраница Гюлджан се врекоха във вечна вярност вчера.

Двамата младоженци бяха пременени в бяло, а пищната рокля на буката определено привличаше вниманието на гостите.

Кумове на младото семейство станаха попфолк певицата Галена и нейният съпруг Галин.

Фики надяна брачния хомот, вижте СНИМКИ и ВИДЕО от звездната сватба

След подписването Гюлджан настъпи Фики, но при разчупването на питката той взе по-голямото парче, така че не е ясно кой ще командва в къщата им.

Първи своите дарове към младоженците поднесоха Тони Стораро и съпругата му. Човекът глас каза, че освен, че им дават живота си, са им подарили апартамента, в който вече живеят и един автомобил на „дъщеря му“, защото той снаха не искал, искал дъщеря. Свекърът заръча в подарения автомобил да се вози внукът му.

И тук дойде новината на вечерта

Младите влюбени за първи път официално признаха, че очакват мъжка рожба, която ще се появи около рождения ден на Фики – 3 март, и ще носи името на дядо си Тунчер, но ще го наричат като него Тони.

Очаквано купонът продължи до малките часове

в столичен хотел като за настроението на гостите се погрижиха колеги на младия певец и оркестри на живо.

Макар и в напреднала бременост, фолкпевицата Деси Слава също уважи тържеството и излезе на дансинга. Сред колегите на певеца бяха Цветелина Янева, Десислава, Емилия, Илиян, Кали, DJ Дамян и Ваня, Рени, Есил Дюран, Борис Солтарийски, Борис Дали, Биляна, Бони, Сашо Роман, Еми Стамболова, Пепи Христозова, но Само Славка Калчева изви глас и поздрави новото семейство с няколко хора. Константин не успя да дойде, защото същата вечер снимаше клип с Емануела, но беше изпратил представители – жена му и дъщеря му.

 

 

Подобни статии

Top