Фики и Тони Стораро посветиха песен на Гюлджан, чуйте я!

Изключително мил жест

към съпругата на Фики – Гюлджан, направиха баща и син Стораро. Двата най-добри мъжки гласа в България записаха песен, посветена на нея, със заглавие „Моята жена“. Това е вторият им съвместен проект. Първият беше съвсем в началото на професионалната кариерата на младоженеца – сингълът „Кажи ми като мъж“.

„Идеята беше обща и много искахме да изненадаме съпругата ми на сватбата, но покрай многото ангажименти около подготовката на тържеството, не успяхме да се справим. Може би стана по-добре, защото тогава така или иначе имахме много вълнуващи моменти, а така продължаваме да си създаваме прекрасни емоции. Все пак още сме в меден месец“, разказва Фики.

И допълва, че освен на Гюлджан, иска да посвети тази песен и на всички влюбени двойки, които току-що са се оженили или им предстои това красиво събитие.

„Всички постоянно ни питаха кога ще направим нов дует и аз отговарях, че когато намерим подходящата песен или дойде времето за това. Ето че така и стана. Този път към нашия тандем се включи и Устата с ефектна рап част, за което му благодарим“, споделя Тони Стораро.

Музиката на „Моята жена“ е арменска. Текстът е дело на Петя Радева, а аранжиментът – на Теодор Ташев.

Източник: blitz.bg

Подобни статии

Top