Фики остана без фенки в Инстраграм, вижте защо!

Съпругата на фолкпевецът Фики – Гюлджан, спря Инстагрма на именития си мъж заради ревност. Тя вдигнала скандал на Фики, тъй като певецът не бил изкоренил напълно ергенските си навици.

Преди брюнетката да се появи в живота му, да стане негова съпруга и да му роди дете, Фики имаше навик непрекъснато да харесва снимките на своите колежки в Инстаграм, както и на други апетитни девойки, пишe HotArena.

Фики пусна трейлър към сватбата си, вижте го!

Този факт силно подразнил Гюлджан, тъй като изпълнителят продължил и след като се взели със страрите си првички – да заглежда в мрежата закусани сексбомби. Щом си отварял приложението за фотоси, началната му страница мигновено се запълвала с кадри на полуголи и надарени жени.

Това вбесявало половинката му и тя му заявила, че това трябва да престане. Особено се изнервяла, когато той харесвал снимки на бившите си, сред които била и Преслава.

С днешна дата Фики има над 180 000 последователи, но той самия е последвал 0 души.

Ето какви подаръци ще получи бебето на Фики

Очевидно младият татко е послушал съпругата си и вместо да й създава излишни притеснения, които после да се стоварят под формата на излишни нерви върху неговата глава, той предпочел да бъде под чехъл, но пък в семейството му да цари мир и хармония.

Подобни статии

Top