Фики се отказа от ВИП къщата, ето защо!

Фолкпевецът Фики

няма да прекрачи прага на къщата в Нови Хан тази вечер за специалното издание Big Brother: Most Wanted. Според слуховете той бе един от сигурните участници, но феновете му няма да го видят в риалитито.

Той пя на финала на ВИП формата с Мегз, а после голяма част от участниците пристигнаха и на негово участие. Шеф Петров, Дани Милев, Сашка Васева, Цуни, Енджи Касабие и съпругът ѝ, Дани Златков със съпругата си, Дани и Александра Петканови, Антон Стефанов и дори Ваня Щерева, която винаги е твърдяла, че не харесва чалгата.

Тото закъсня малко, но още с влизането си в заведението поздрави Фики. А Мегз дори се качи на сцената, за да му благодари за подкрепата по време на лайфа и да му каже колко харесва него и творчеството му, пише tialoto.bg

„Беше невероятна нощ! Когато имах възможност, следях с интерес формата и симпатизирах на всички участници. Затова и приех да участвам на финала. Но няма да влизам в къщата за сезона Most Wanted, както се спекулира в медиите през последните дни. С моята любима още сме в меден месец и ни предстои най-хубавото нещо – появата на нашия син. Не искам да изпускам и секунда от тези сладки моменти, които имаме заедно“, побърза да опровергае слуховете от първо лице Фики.

 

Подобни статии

Top