Фирми от 16 държави показват новости от модерната медицина в Пловдив

Откриха изложбата „Медикус, Денто, Галения 2019“

Последно поколение новости от медицината, стоматологията и фармацията показват над сто фирми от 16 държави на изложбата „Медикус, Денто Галения 2019“.

„Прави впечатление, че  тази година участниците представят  повече нови  продукти. Очевидно, бизнесът отговаря на нагласите на професионалистите да обновят здравния сектор“, коментира д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.

„Медикус, Денто, Галения“ също отговаря на тези нагласи, като дава възможност на специалистите на едно място да намерят всичко – иновативни експонати, интересни презентации, делови срещи,  заяви той при откриването на 25-ото издание на деловия форум, който продължава от 16 до 19 октомври.

„Това е една прекрасна изложба, която отбелязва устойчиво развитие през годините“,  изтъкна в своето приветствие заместник-министърът на здравеопазването Бойко Пенков, който откри „Медикус, Денто, Галения 2019“.  „Благодаря  на ръководството на Международен панаир Пловдив за възможността да се докоснем до съвременната медицина“, добави той и пожела успех на всички участници, преди да пререже лентата. След това Пенков разгледа щандовете на изложителите и се запозна с новостите, които те представят.

1 2

Подобни статии

Top