ФК Асеновец с нов апел към гражданите

От клуба помолиха майки с детски колички да не се разхождат в стадион „Шипка“, предупредиха, че тревата се обработва с токсични препарати

ВНИМАНИЕ!

Стадион „Шипка“ се стопанисва от Община Асеновград и ФК Асеновец.

Преди време ви запознахме със заповедта на кмета на общината, че се ЗАБРАНЯВА разхождането на домашни любимци на територията на стадиона и ПОМОЩНОТО игрище, влизането на тревните площи на централният и помощен терен. Пистата да се използва по предназначение, а именно за бягане и други физически упражнения.

Все още има останали обозначителни табели (въпреки вандалските прояви) на територията на стадиона, които напомнят за спазването на тези правила.

Терените се използват само и единствено от картотекираните към клуба състезатели. Смятаме,че не е нормално по време на тренировъчен процес, било то на деца или мъже около стадиона и в частност зад вратите да се разхождат майки с малки деца и колички и деца да карат колела на тревните площи, най-малкото за тяхна безопастност, защото по време на тренировка летат топки от всякаде, а безобастноста трябва да е на първо място.

Навлизаме и в сезон в който тревните площи започват да се третират с препарати (силно токсични), затова Ви молим най-учтиво бъдете отговорни и спазвайте правилата на територията на стадиона.Община Асеновград и ФК Асеновец правят всичко възможно да направят стадиона по-приветливо място.

Виждате че и в момента дори се полагат ремонтни дейности по централната трибуна,която скоро ще е изцяло реновирана. Всичко това го правим за нашите деца и бъдещи поколения.

С Уважение. Бъдете здрави и отговорни. Само Асеновец!

Подобни статии

Top