ФК Юнайтед Пловдив празнува рожден ден с шоу – турнир в неделя (СНИМКИ)

Турнир между деца и родители, мажоретки, скара, бира и много изненади за ЧРД на пловдивския Юнайтед

ФК Юнайтед Пловдив вече стана на две години и ще проведе грандиозно събитие тази неделя от 18:00 часа на лекоатлетическия стадион „Пловдив“.

Създателят на клуба Марко Марков ще връчи на треньорите и на децата специални грамоти за усърдната им работа през сезона, а освен това за всички ще има скара, бира, мажоретен състав и много музика. Кулминацията ще бъде турнирът между отборите на родителите и отборите на децата и юношите.

Ще има много богата програма – водещ ще бъде спортният журналист Йордан Данчев от Радио Пловдив, който е един от първите фенове на ФК Юнайтед Пловдив, а видеооператор ще заснеме шоуто. На него се очаква да има и футболни мениджъри, както и много интересни гости и изненади.

В шоуто участие ще вземе и талисманът на школата – бултериерът Айрън, който от известно време бяга заедно с малките футболисти по дигата на река Марица. Айрън вече е шампон в Пловдив, в родната си Полша и на международна изложба във Велико Търново.

ФК Юнайтед Пловдив е създаден на 22 юни 2015 година, а целта му е изграждането на взаимоотношения, уважение, екипност и съпричастност, като момичетата и момчетата да бъдат подготвени за социализирането си в нататъшният им живот, като достойни спортисти и личности – дори и да не продължат кариерата си като активни футболисти.

Основните треньори са трима:

Георги Котулов – един от най-талантливите футболисти, играл за отбора на Ботев (Пловдив) в България, а и извън пределите на страната ни.

Евгени Хаджиев – треньор и възпитаник на школата на Локомотив (Пловдив), който с труда си и постигнатите резултати за много кратко време, доказа, че не се страхува от именити съперници.

Марко Марков – роден в Харманли само 6 години след легендарния Христо Стоичков. Бивш футболист на Хеброс (Харманли) и на Локомотив (Пловдив), национал, прекратява кариерата си след тежка контузия.

Главен методист е Георги Георгиев – Гецата, герой от Световното първенство в САЩ`94, футболен гений на Ботев, ЦСКА, Марица, Мюлуз.

Подобни статии

Top